Puppy

Puppyles puppy socialiseren bosles in Amersfoort – Dierenoppas Amersfoort



Wat een mooie en leerzame puppyles gisteren met pup Pepper! Samen snuffelen, rennen en ontdekken in het bos. Pepper haar baasje was helemaal verbaasd dat Pepper zo rustig was. Normaal gesproken is ze heel druk bij andere honden en heeft ze geen oog meer voor haar baasje. Met onze wandeling was ze rustig, liep ze rustig aan de lijn mee, kwam ze als ze geroepen werd en heeft ze positieve ervaringen opgedaan met mijn hond Sienna.

Heb jij ook een pup en kan ik jou helpen bij het socialiseren van jouw pup? Ik heb nog een plekje over voor individuele puppylessen, waarbij we op maat werken aan de band tussen jou en jouw pup. We zorgen ervoor dat jouw pup een goede basis heeft waarmee hij leert omgaan met het dagelijkse leven. Investeren in je pup is zo belangrijk voor de toekomst.

Facebook: https://www.facebook.com/DierenoppasAmersfoort/
Dierenoppas Amersfoort: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/
Je hond liefdevol opvoeden en begeleiden: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/product/hond-liefdevol-opvoeden-en-begeleiden/
Matatabi kopen: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/product/matatabi-stokjes/
Snuffelmat kopen: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/product/snuffelmat/
Kattenoppas Amersfoort: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/vakantie-kattenoppas-amersfoort/
Individuele hondenuitlaatservice Amersfoort: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/individuele-puppy-hondenuitlaatservice-amersfoort/

Individuele hondenuitlaatservice en kattenoppas in Amersfoort
Ik ben Lisanne, 22 jaar oud en dol op dieren. Ik volg momenteel de opleiding voor hondengedragsdeskundige aan de Natural Dogtrainer Education bij Calming Signs. Ik heb ervaring met het oppassen op en uitlaten van allerlei rassen, van Staffords tot Chihuahua’s, oudere honden en puppy’s. Ik ben betrouwbaar, rustig en weet hoe ik met honden om kan gaan. Ik werk op een positieve en leuke manier, waardoor het uitlaten een feestje is. Grote honden, Staffords, Rottweilers, Pitbulls, Doberman, honden die reactief zijn en niet met andere honden kunnen zijn voor mij geen probleem. Door middel van neuswerk zorg ik ervoor dat honden een uitdaging krijgen tijdens het uitlaten en zij mentaal moe worden. Daarnaast kan ik honden tijdens het uitlaten trainen naar de wens van de eigenaar. Ik laat honden individueel uit in hun eigen omgeving.

Kattenverzorging aan huis in Amersfoort
Wanneer u met vakantie, een weekendje of een dag weg gaat is het voor veel dieren stressvol als zij naar een pension gaan. Het is voor een dier fijn om in zijn eigen vertrouwde omgeving te zijn met een eigen oppas die elke dag langskomt om aandacht te geven en het dier te verzorgen.

Tegelijkertijd wordt er ook op het huis gepast: zo ruim ik de post op zodat dit uit het zicht is, geef ik de plantjes water, doe ik eventueel de gordijnen omhoog/omlaag tegen inbrekers en kunnen de vuilnisbakken aan de weg gezet worden. Uw huis zal er bewoond uitzien tijdens uw vakantie en uw dier blijft in zijn vertrouwde omgeving, wat wel zo prettig is. Ik verzorg ook dieren buiten de vakanties om.

source

Previous Post Next Post

You Might Also Like