Inu

Teacup Bearface Orange Reutje “Mylo” Pomeranian Residence Leeftijd 10 Weken



www.PomeranianResidence.nl
www.PomeranianResidence.be

World Wide Delivery abroad (Amerika, South Amerika, Mexico, United Kingdom, Spain, France, Italy, Austria, Switserland etc.) also possible, please ask for the possibilities ! Ask for a Quote………We are happy to serve you……..

Whatsapp: +31 6 48 411 278
E-mail: info@pomeranianresidence.nl

Te Koop Pomerianen / Pomeranians / Dwergkeesje Puppy’s : The Best Pomeranians You can Get !

For Sale Pomeranian / Baby Pomeriaan / Teacup Pomeranian

Pomeranian Fokker / Pomeranian Breeder / züchter Zwerg Spitz

Indien u opzoek bent naar een mooie rasechte kleine wollige pomeranian bent u bij ons aan het juiste adres.
Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan en hebben wij ons gespecialiseerd in het ras de Pomeranian. We voeren de door de Raad van Beheer gevorderde testen en beleid uit. Tevens worden onze Pomeranians door de dierenarts uitgebreid onderzocht op : voedingstoestand, vacht en huid, oren, ogen, gebit, hart- en vaatstelsel, het bewegingsapparaat (Patella Luxatie), geslachtsapparaat bij reutjes (ingedaalde testikels). We streven ernaar om mooie en gezonde pups te fokken. Wij hebben onze meest gezonde lijnen geselecteerd om een zo gezond mogelijke pomeranian te kunnen fokken. Zo weten wij precies welke ouderdieren er in de lijnen zitten en zijn al onze eigen pomerianen uiteraard aanwezig.
Meerdere keren per jaar hebben wij Pomeranian puppy’s van onze eigen fok geboren bij ons in de woonkamer in Nederland. We houden alle Pomeranians in eigen beheer. We maken geen gebruik van een externe dekreu en ook laten we onze eigen dekreutjes geen andere teefjes dekken. Wij fokken onze eigen bloedlijnen van hoge kwaliteit dat wil zeggen: onze pomeranians staan kort op de pootjes, kort neusje (bearface), goede kwaliteit vacht, goede anatomie en compacte bouw van het lichaam kortom de hoogste kwaliteitseisen voor een Pomeranian.
Onze eigen reutjes en teefjes zijn zorgvuldig en streng geselecteerd op deze kwaliteitsaspecten en hun gezondheidstoestand. Alle ouderdieren zijn getest op de wettelijk vastgestelde gezondheidsaspecten.

We zijn een paar jaar geleden begonnen met één pomeranian als huisdier binnen ons gezin. Al snel bleek dat dit ras qua karakter, houding en amusement uitstekend bij ons gezin past. Enige tijd later kwam er een puppy bij om een roedel te vormen. Deze beslissing vormt de basis van het huidige Pomeranian Residence Team…………
Wij zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland als fokker. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring met dit geweldige ras. De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland is de overkoepelende organisatie op het gebied van (ras)honden in Nederland. Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met relaties tussen mensen en (ras)honden. In de eerste plaats is dat kennis van het fokken van raszuivere honden. Maar ook gezondheid, welzijn en alle vormen van hondensport worden gerekend tot de kynologie.
Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan en hebben wij ons gespecialiseerd in het ras de pomeranian. We voeren de door de Raad van Beheer gevorderde testen en beleid uit. Tevens worden onze pomeriaantjes door de dierenarts uitgebreid onderzocht op : voedingstoestand, vacht en huid, oren, ogen, gebit, hart- en vaatstelsel, het bewegingsapparaat (Patella Luxatie), geslachtsapparaat bij reutjes (Ingedaalde Testikels). We streven ernaar om mooie en gezonde pups te fokken. Wij hebben onze meest gezonde lijnen geselecteerd om een zo gezond mogelijke pomeranian te kunnen fokken. Zo weten wij precies welke ouderdieren er in de lijnen zitten en zijn al onze eigen pomerianen uiteraard aanwezig.
We hebben alle benodigde diploma’s van vakbekwaamheid en zijn aangesloten bij de juiste verplichte organisaties zoals de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. We zijn in het bezit van een Uniek Bedrijfsnummer (UBN-Nummer). Een Uniek Bedrijfsnummer is een in Nederland uniek nummer dat door de minister van Economische Zaken wordt toegekend aan houders van huisdieren, ter identificatie van hun bedrijf. Veel handelaren zijn niet in het bezit van de juiste diploma’s van vakbekwaamheid en hebben ook geen UBN nummer. In feite koopt u dan een pup bij een illegale handelaar. Kijk hiermee uit! Wij volgen de wettelijke verplichte richtlijnen die van toepassing zijn om gezonde hondjes te fokken. Onze hondjes lopen lekker vrij rond in huis. Al onze puppy’s worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups bij ons in de woonkamer geboren.
Onze hondjes hebben allemaal een FCI stamboom en kunnen geregistreerd worden bij de Raad van Beheer in Amsterdam of voor onze Belgische klanten bij de Koninklijke Maatschappij Stint-Hubertus in Brussel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like