Puppy

Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek



Bestel het boek: http://www.puppyzindelijkmakenboek.nl.

Wat is het doel van het ultieme puppy zindelijk maken handboek?

Één van de doelen van dit boek is om frustratie bij jou als nieuwe puppy eigenaar te voorkomen. Het is namelijk ontzettend frustrerend wanneer je er alles aan doet om je pup zindelijk te krijgen, maar het gewoon niet lukt.

Je pup blijft bijvoorbeeld binnenshuis plassen…

Hij weigert buiten zijn plas te doen en zodra hij binnen is plast hij binnenshuis… Of misschien plast hij wel buiten maar zodra hij binnen is plast hij daar ook weer…

En daarnaast Je bent helemaal uitgeput en misschien zelfs wel chagrijnig, omdat je er iedere nacht uit moet omdat je puppy piept of blaft en de volgende ochtend gaat dat wekkertje weer…

In het kort; je raakt ontzettend gefrustreerd en je kan niet wachten totdat je pup zindelijk is, zodat je een keertje relaxed op de bank kunt zitten zonder dat je de pup constant in de gaten moet houden. Of die nacht dat je weer een keer lekker kan doorslapen zonder op te staan om de plas en poep op te ruimen!

Het boek dat ik heb geschreven, Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek, biedt jou de oplossing op deze problemen en nog veel en veel meer!

Bestel het boek: http://www.puppyzindelijkmakenboek.nl.

Dat is dus ook direct het doel van Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek; jou voorzien van de kennis om ervoor te zorgen dat je geen frustraties krijgt, maar precies weet wat je moet doen.

Tips van 26 experts

In het Ultieme Puppy zindelijk maken handboek krijg jij tips van maar liefst 26 hondenexperts. En wat houdt dit in? Dit betekent dat ik 26 hondenexperts geïnterviewd heb over het zindelijk maken van je puppy. Dit waren ontzettend uitgebreide interviews. En al die data die uit deze interviews zijn gekomen heb ik gebundeld in één boek; het ultieme puppy zindelijk maken handboek, zodat jij één overzicht hebt waar alle informatie staat beschreven waar deze 26 hondenexperts het over gehad hebben. En goed om te benoemen; alle 26 hondenexperts werken volgens het positief beloningsperspectief en dat betekent dat wij geen gebruik van negatieve prikkels.

En dan voor wie is dit boek?

Voor wie is Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek het meest geschikt? Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek is het meest geschikt voor mensen die binnenkort een puppy krijgen of mensen die sinds kort een pup in huis hebben. Dus krijg jij binnenkort een puppy of heb jij sinds kort een pup dan is Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek perfect voor jou.

De inhoud van het boek

Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek bestaat uit 4 delen en de 4 delen zijn onderverdeeld 18 verschillende hoofdstukken en 66 bladzijden.

Bestel het boek: http://www.puppyzindelijkmakenboek.nl.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij natuurlijk rechtstreeks een mail sturen naar info@puppygroep.nl.

Heel veel (leer) plezier.

source

Previous Post Next Post

You Might Also Like